F Monitor система за мониторинг използва глобално разпространената система на светофара с цветните светлини за индикация на оператора, кога Filtermist юнита има нужда от сервизиране.

F Monitor Essential измерва скоростта на налягането, за да провери дали въздушният поток от Filtermist  юнита е правилен. Използват две стандартни АА батерии, така че не е необходима електрическа връзка и се прикрепя към машината с помощта на магнити.

F Monitor 2 с активиран Bluetooth измерва въздушния поток и времето, а F Monitor 2+ също следи вибрациите и температурата на двигателя - което го прави още по-лесно да идентифицирате кога вашето устройство Filtermist се нуждае от обслужване.

Всички F Monitor могат да бъдат монтирани допълнително, за да допълнят системата и се продават като отделна опция.

F-Monitor

Сега с Bluetooth възможност за връзка със специално приложение

Гледайте нашето видео F Monitor Essential Изтеглете брошура F Monitor Essential Изтеглете листовка за повече подробности

Комплекти за техническа поддръжка

Filtermist предлага множество лесни за монтаж, евтини комплекти за сервиз и поддръжка, определени за интервали на обслужване от 1000 и 2000 часа. Резервните части на Filtermist са конструирани специално да гарантират, че устройството функционира непрекъснато ефективно и сигурно. Използвайте винаги оригинални резервни части на Filtermist, за да гарантирате, че Вашият уловител на маслена мъгла ще поддържа оптимална производителност.

Maintenance Kits

Техническо обслужване на място

В някои страни се предлага пълна услуга по техническо обслужване на място. За повече подробности моля проверете при дистрибутора за Вашия регион.

On-site Maintenance