Различни поколения да живеят заедно в перфектна хармония

НАКРАТКО

Прилагане

Големи ъглошлайфи значителни количества топлина, които моментално се изпарява на охлаждащата течност. Като машини, които са отворени, маслена мъгла се освобождава в атмосферата на семинара.

Решение

Маслена мъгла филтър високо капацитет FiltermistXcel2 FX7000 е напълно революция на семинара на практика елиминира мъгла в атмосферата.

MULTIGRIND УСЛУГИ

Поправяне Machining Ectification Precision и парчета D '

Великобритания

Filtermist International наскоро изнесе компанията Multigrind Services Ltd ново устройство за извличане на маслена мъгла, за да укрепи своята техника на 20 години. Това ново устройство, моделът най-модерния и най-мощният от гамата, предлага филтрация на 2750 м³/ ч!

Базираната в Rickmansworth в Хертфордшир, предлага услуги Multigrind шлайфане и CNC машини части в черни и цветни метали, както и инженерни пластмаси. Компанията е изградила своя успех по гъвкав и иновативен подход, съчетан с реална конкурентна в нишовите пазари.

Нейните семинари са дом на голям парк от традиционни и CNC машини и компанията може да разчитате на компетентен персонал, за да реагират бързо и да предоставят на своите клиенти иновативни решения за машини. Продуктите на фирмата включват хидравлични и пневматични части, зъбни колела за бронирани автомобили, както и части за състезателни коли / автомобили (Renault F1 Автомобили и Лола) и центрове за Ферари! За повече информация, посетете www.multigrind.co.uk

Основният център на мелница, без компания, Синсинати 3EA, е невероятно мощна машина, способна на смилане бар с диаметър 150 mm и 4 m дълго! Отвореният характер на такива операции, обаче, благоприятства разпръскването на маслените мъгли директно в атмосферата на семинара.

Главен изпълнителен директор, Стив Worsdall, обобщава: "Ние използваме голяма мелница без център, който е енергоемко и освобождава значително количество топлина. На охлаждащата течност веднага се трансформира в растително масло, мъглата, която забулва семинара. "Един от нашите други машини, които вече са с помощта на устройство, което Filtermist най-малко 15 или 20 години и все още работи като първия ден." Искахме да създадем приятна работна среда и в съответствие със здравето и безопасността. Следователно, ние наричаме Filtermist. "

"Новият FX7000 FiltermistXcel2 коренно промени ситуацията. Старата машина продължава да работи перфектно, след всичките тези години, но изпълнението на новия модел са невероятни. Това е напълно революция на семинара. "

FiltermistXcel2 работи по принципа на центробежната филтрация от въздействие за събиране на маслените мъгли при съставянето отхвърли единица и чист въздух в атмосферата. Маслото се връща към машината. Тъй като машините са отворени, изгорели качулки трябва да бъдат поставени до кафемелачката да хване мъглата при източника.