Absolent Group

Absolent Group AB разработва и произвежда технологии за филтрация за въздуха в индустриалните процеси. Осигуряваме чист въздух – подобрявайки работните среди на служителите по цял свят.

Absolent Filtermist.com Bristol MultiFan DustCheck Avani Ecogate DCS Gallito Cades

Нашата визия е да станем световни лидери в оборудването за почистване на отработения въздух в индустриални приложения, с марки, които се отличават като гаранция за екологична отговорност.

Основните ценности на групата са: Качество, иновации, фокус върху клиентите и отговорност.

Групата развива дейност в над 60 страни по цял свят и предлага широк спектър от решения за елиминиране на маслена мъгла, маслен дим, аерозоли, прах и летливи органични съединения (VOC) от работните среди в почти всички индустриални сектори, включително автомобилната индустрия, авиационната и космическата индустрия, петролната и газовата индустрия, електрониката, железопътния транспорт, стоманодобива, енергетиката, фармацевтичната промишленост, печатарството, опаковането и конвертирането и обработката на храни.

С централа в Лидшьопинг, Швеция, Absolent Group AB понастоящем се състои от десет ключови марки – Absolent AB, Avani, Bristol Tool & Gauge Int. GmbH, Cades, DCS Limited, Dustcheck, Ecogate, Filtermist, Gallito, Multi-Fan Systems.

Продуктите на Absolent се произвеждат в Швеция, продуктите с марката Filtermist се произвеждат и доставят от завода на Filtermist в Шропшър, Англия, продуктите на Dustcheck се проектират и произвеждат в Стоук-он-Трент, Англия, а Gallito произвежда гама продукти в своя завод в Уедърби в северната част на Великобритания.

Всяка марка има свой собствен характер и развива дейност като независим субект в своята собствена област.

Absolent Group има дъщерни компании в Китай (Пекин и Шанхай), Франция, Индия, Сингапур и САЩ.